dimarts, 14 de setembre del 2010

Comunicat de premsa nº 7


Aquest divendres 17 de setembre, la Colla Jove Xiquets de Vilafranca torna a fer els assajos a l’Escorxador, després del tancament per vacances d’aquesta infraestructura municipal, amb la intenció de preparar-se a fons per la propera presentació a plaça de la colla, prevista pel proper mes d’octubre.

Durant les dues darreres setmanes, la colla ha fet tres assajos itinerants. El primer va tenir lloc divendres dia 3 de setembre a la plaça de l’Església de Vallbona d’Anoia, on s’hi va fer un taller de pinyes i un assaig. El segon, va ser dimecres dia 8 a la plaça Torres i Bages, al barri de la Barceloneta. Finalment, el tercer assaig itinerant va ser divendres passat, dia 10 de setembre, just després de la sortida de la Marxa de Torxes a la plaça de la Vila, en el qual s’hi va fer la primera prova amb pinya d’un castell de set, castell que voldrien aixecar a la primera sortida de la colla.

Els assajos al Pati de l’Escorxador tindran lloc cada dimecres de 20:30 h les 22:00 h i cada divendres de les 21:30 h a les 23:30 h. La colla convida tothom a fer-se soci i a descobrir el fet casteller des d’una nova perspectiva, mitjançant uns assajos que incideixen especialment en la formació de nous castellers i castelleres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada