dilluns, 15 de novembre del 2010

Debutem amb èxit

Manresa, 14-11-10
p/4, 4/6a, 3/6, 5/6, 3p/4 sim.

Estem molt contents, des d'ahir formem part del món casteller i Vilafranca té tres colles en actiu.

La sortida va anar molt bé, va ser tot un èxit. D'assistència -amb cent camises a plaça- i de castells, amb tots els objectius que portàvem a plaça assolits. A la primera i sense cap castell desmuntat. La colla eufòrica i contenta, la primera sortida a plaça va ser motiu de cel·lebració, d'abraçades de joia i de picar de mans. El final de festa apoteòsic. Moltes felicitats a tots i totes!!!

Moltes gràcies als Tirallongues de Manresa per convidar-nos a casa seva i acollir-nos tan bé. Gràcies als Castellers del Riberal per les seves felicitacions. Va ser una diada maca i en bona harmonia!!! 

Ara seguirem treballant per portar ben aviat els castells de set a plaça. Us adjuntem el Tres Rondes d'ahir, on es parla de nosaltres al voltant del minut 17.




Anem amunt!

2 comentaris:

  1. Moltes felicitats!!! i enhorabona. Com a Tirallonga us felicito i tota la nostra colla també. Ahir va ser una bona diada, tant pel temps com per l'ambient, Gràcies per venir i veure que és un projecte en ferm. A veure si l'any vinent ja es veuen els castells de set, ic om no, ens tornem a veure a plaça!!!

    Sanmi

    ResponElimina