dissabte, 13 de novembre del 2010

Demà per fi, anem amunt!!!

Semblava que no arribaria mai, oi? Doncs ha arribat. Demà debutem a plaça, al cor de Catalunya, a Manresa, amb els Tirallongues i els Castellers del Riberal. Segons el que es va veure a l'assaig d'ahir, portarem quatre castells preparats i ens agafarem la sortida lúdicament i com a premi als mesos que portem assajant i fent colla.

A partir de demà, ara si, Vilafranca ja podrà dir que té tres colles castelleres actives. 

Quan va començar a córrer el rumor d'una nova colla, alguns deien que era una "trola" i que el diari que ho va treure era fals i no contrastava les notícies. 

Quan vam sortir a la llum pública, deien que era impossible, que no podia ser. Després, quan ja assajàvem, feien córrer que eren 12 o 15 persones, o com es sol dir, quatre gats. També aquests ens han dit que si colla virtual, que si molt soroll per res. 

I fa poques setmanes, quan ja érem més gent i repartíem unes quantes camises, aquestes poques veus van començar a callar, tot i que aleshores encara alguna patum ens deia, en to amenaçador i un xic passat de voltes: "heu trencat les línies marcades a la vila"... Però nosaltres hem fugit de tot això, la gent de la colla s'ha convençut que la Jove de Vilafranca va endavant i aquí estem, amb més de cent socis i demà sortint a plaça.

I amb la seguretat de què el millor està per venir.

Demà ha de ser un dia gran, independentment dels castells que fem i que seran de sis pisos, ha de ser un dia perquè cada soci, cada casteller, cada simpatitzant, cada amic de la Jove de Vilafranca se n'adoni del molt que hem fet sense fer gaire soroll, del tarannà que ha pres la colla amb tota naturalitat, del que cadascú de la colla ha aportat i pot aportar en aquest futur que volem que sigui també de color blau cel.

Joves, amics, castellers d'arreu: venim a fer castells, a sumar-nos a la festa castellera, portem Vilafranca i la senyera al pit i l'aleta de l'enxaneta com a símbol d'amistat amb tothom. 

Cap on anem, Jove? AMUNT! AMUNT! AMUNT!

2 comentaris: