dimecres, 13 de juliol del 2011

Tornada

Hem assolit, en dies diferents, els 3 castells de la clàssica de 7
Després d'uns dies sense activitat al blog -els que us vau comprometre a col·laborar amb un escrit, a veure si en feu arribar algun a info@jovedevilafranca.cat- tornem avui amb un breu resum del que ha passat durant les darreres setmanes.

Castellerament, hem assolit pràcticament tota la gamma de castells de sis pisos. El darrer, el 3 de 6 aixecat per sota, castell que vam assolit a Hostalric i que va ser molt celebrat. El vam aixecar prou bé, amb la nova tècnica de treball dels vents i els primeres. Algú ja comença a dir que li falta un pis, però això, ara mateix, són paraules majors: es necessita més pinya i gent bregada a alçar pes. Com sempre, anem assajant i anirà venint.

Un altre castell assolit fou la torre de sis, també a Hostalric. La segona de la història de la colla, aquesta de molt bella factura i amb dosos pesats. Com a resultat, ja hem començat a fer algunes proves de tronc de torre de set, proves llunyanes però que cal fer per mirar, encara que sigui de lluny, un castell ja important.

També hem descarregat el pilar de quatre net a l'assaig del passat divendres... Molt bé, colla!


Pilar de 4 a Hostalric

La nova xarxa que estan acabant de construir un equip de "manetes" de la colla, sens dubte, ens portarà més qualitat als nostres castells i poder assajar aquestes torres i pilars amb molta més seguretat i eficiència.

En l'aspecte social, s'han fet algunes activitats, l'acampada jove i, diumenge vinent, es fa la sortida a la piscina de Banyeres del Penedès. També hem canviat l'espai on fem els assajos i ara els fem a la mateixa plaça de la Vila, degut a que l'Escorxador estava molt ple amb els assajos dels balls de la Festa Major i vam considerar que seria millor buscar un altre espai i no interferir-nos mutuament.

Comentari apart mereix el tema de la nostra participació a la Festa Major 2011. En les properes hores es penjarà un comunicat de la colla sobre aquest punt.

Salut i castells!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada