dijous, 4 d’agost del 2011

La Jove ve a casa teva!

Ahir vam engegar la campanya LA JOVE VE A CASA TEVA amb el primer assaig al Tívoli, al barri del Poble Nou. Amb aquesta campanya, la colla farà un assaig a cada barri de Vilafranca, en alguna de les seves places, segons el calendari que podeu veure en el bonic flyer que ja s’està repartint per tot Vilafranca.

Va anar prou bé. Érem força gent a assaig i es van apropar alguns curiosos que es van mirar l’assaig amb simpatia. Vam tenir una nova incorporació en ferm però possiblement n’hi hauran dues o tres més els propers dies, ja que aquestes darreres persones van dir que els hi va agradar molt i que volien tornar a venir el proper divendres. Va venir també la televisió de Vilafranca a prendre imatges i declaracions, mentre es feia l’assaig de canalla.

Això és, feina de formigueta, a poc a poc i bona lletra. La campanya, pel que ens arriba de la gent, està tenint una molt bona acollida quan tot just acaba de començar i, cal dir-ho, s’ha fet amb molt pocs mitjans però amb molta imaginació, talent i feina. Des d’aquí, agrair a tothom la feinada que està fent, sigui amb disseny de flyers, repartint-los pels pisos i comerços, col•laborant econòmicament, fent el vídeo, muntant la paradeta de productes, preparant els productes o fent la xulíssima samarreta d’enguany (quin gran logo!) o, simplement, donant suport de la manera que sigui...

A vegades, potser no ens donem compte de la feinada que fem, però em fem molta!!! I castellerament també: comencem a tenir un equip de canalla molt maco, tenim uns troncs bons i una pinya que, si està per la feina, està començant a treballar molt bé. Falta gent, ja ho sabem, però és qüestió de temps i paciència que anem sumant castellers a l'alternativa Jove.

Companys i companyes: tot això és fer colla de veritat!

Demà divendres anem a La Girada, un barri que ja ens ha contactat per fer castells el dia 11 de setembre al migdia, Diada Nacional de Catalunya. Ja és pràcticament segur. Aquesta és una altra vessant de la campanya: ens està permetent contactar amb les associacions de veïns i donar-nos a conèixer.

Anem amunt!!!

P.D.: per un problema de darrera hora no vam poder penjar ahir el vídeo del curt-metratge de la campanya, tal i com estava anunciat, però es farà demà mateix!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada