dimecres, 17 de juliol del 2013

Hem de saltar.

Hem de saltar! A dreta, a esquerra, endavant o endarrera... però hem de fer un salt.

Després de dues clàssiques de 7 ben assolides, després d'un magnífic assaig com el de divendres passat on vam ser força gent, on vam col·locar acotxador a la torre de 6 neta i vam fer una mini-prova de folre per començar a tastar de què va això, no pot ser que anem i desmuntem tres castells de 7 seguits: dos a Tarragona i un a L'Hospitalet. No pot ser, no... però tots sabem que aquestes coses a vegades passen i que als castells no sempre 1+1=2... Un parell de baixes clau, un parell de canvis per dalt i el que era molt segur ara ja no ho és tant, el que es veia claríssim, ara una enxaneta pot no veure-ho clar... i el castell es desmunta amb tot ja posat a dalt.

1a. prova de torre de 6 neta fins acotxador que fa la Colla Jove de Vilafranca.


Un salt que el farem, segur, aquest salt! Sí o sí! Només ens cal paciència castellera, saber estar a plaça amb la millor predisposició per aixecar la colla, fent cas als tècnics i donant el millor de cadascú. Només ens cal ser uns quants més a la pinya i treballar millor i més compenetrats amb els segons, els castells de 7 i mig ja demanen això, savor faire, compenetració, silenci, confiança...

Aquest diumenge a la tarda, a Sitges, a la gran plaça del Cap de la Vila, tenim una bona oportunitat de saltar, podem portar-hi 3 castells de 7 pisos, el 3 el 4 i un castell de 7 i mig. Però cal no fallar a cap assaig, cal que hi anem tots!

Recordem assajos i sortida d'aquesta setmana:

DIMECRES 17/7 - 21:30 h a l'Escorxador.

DIVENDRES 19/7 - 22:00 h a la Plaça de la Constitució (gran lloc d'assaig, passa-t'hi a fer pinya!)

DIUMENGE 21/7 - 19:00 h ACTUACIÓ A SITGES amb Colla Jove de Sitges i Carallots de Sant Vicenç dels Horts.

Us deixem aquest cançó tan adient: SALTA (salta conmigo!!!) dels Tequila. Vine a saltar amb nosaltres!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada